00 Kč

Selvo 31000 Elektrický vozík

Značka:
Selvo
Obchodní číslo:
0005239

Kontaktní osobaŠUTKA Michal

43 990 Kč
na dotaz36 355,37 Kč bez DPH

Popis

POPIS PRODUKTU

SELVO 31000

Výkonný model se silným 1000W motorem a olověnou baterií bez balancéru. Pro jízdu delší než jednotky kilometrů je doporučeno přikoupit balancér k prodloužení životnosti baterií. Brzdy jsou 2 pákové nezávislé. Více v popisu.

SELVO 3500 A SELVO 31000 TŘÍKOLOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTR

Tříkolový elektrický skútr Selvo 3500 a Selvo 31000 je dopravní prostředek 21 století. V minulosti používané hlučné a nákladné mopedy nyní střídají elektro skútry. Pokud jde o značku Selvo, jsou navíc i stabilní, snadno ovladatelné a tak vhodné mimo jiné i pro méně obratné osoby jako jsou senioři, osoby se zdravotním postižením apod. Ideálně se pro ně hodí k návratu do aktivního života i k dojíždění do práce, na nákup, na procházku se psem atd. Na strojích si však plno zábavy užijí i čistě volnočasoví nadšenci. Tříkolky Selvo se nabízejí v různých variantách motoru, baterie a brzdy pro různě zdatné uživatele a různou životnost baterií. Vždy však s výjimečným silovým převodem, který hbitě a plynule reaguje na otočení rukojeti s ovladačem výkonu a to i ve velmi kopcovitém terénu nebo při rozjezdu z křižovatky. Pro méně zdatné osoby lze jednoduše snížit maximální rychlost a stroj se tak stává bezpečným i pro ty, kteří se jinak bojí jízdy na jakémkoliv vozidleNevadí, že neumíte jezdit na kole, nemusíte držet rovnováhu. Stabilitu zajišťuje široký rozchod zadních kol, kvalitní odpružení a pneumatiky. I tak ale bez problému projedete běžnými dveřmi o šířce 80cm. Díky designu připomínajícímu motocykl si budete připadat důstojně a stylově i v provozu. Vozidlo je certifikováno jako jízdní kolo a v provozu se tak pohybujete jako cyklista se všemi povinnostmi a náležitostmi, které pro cyklisty platí. Výbava jako je zamykatelný úložný box a odkládací prostor na drobnosti jistě také přijdou vhod každému uživateli, ať už na nákup nebo výlet.

JE POTŘEBA ZVOLIT SI Z VARIANT TÉTO TŘÍKOLKY, KDY VŠECHNY MAJÍ SHODNÝ VZHLED, ALE LIŠÍ SE JEJICH PARAMETRY:

PRÉMIOVÁ ELEKTRICKÁ TŘÍKOLKA SELVO 31000Li (s lithiovou baterií)

Jedná se o vlajkovou loď mezi elektrickými tříkolkami na trhu. Lze ji používat i pro pravidelnou jízdu v desítkách kilometrů na nabití. Dojezd na nabití až 55km je možné absolvovat pravidelně bez újmy baterií (narozdíl od olověných). Baterii lze vyjmout a nabíjet mimo stroj v domácnosti. Hodí se pro seniory, osoby s hendikepem i zcela zdravé jedince dojíždějící několik kilometrů do práce. Vyniká zejména extrémně nízkými náklady na provoz i údržbu a to i proto, že životnost speciální lithiové baterie typu LiFePO4 bývá okolo 3000 až 5000 nabíjecích cyklů (mnohem déle než u Li-ion baterií). Většinou tedy slouží při dodržení základní údržby přes 10-12 let na stejnou baterii, což je unikátně dlouhá doba. Náklady na nabíjení se přitom obvykle pohybují jen okolo 0,1 Kč/km. Tato varianta s lithiovou baterií je tedy sice v pořizovací ceně o něco dražší, v dlouhodobém horizontu však bude nejlevnější, protože nebude nutné měnit baterie tak často. Rozdíl je až 10-násobně delší životnost baterie.

ELEKTRICKÝ TŘÍKOLOVÝ VOZÍK SELVO 3500

Elektrická tříkolka Selvo 3500 je osazena 500W motorem s převodovkou do síly. Elektřinu uchovává soustava 4 speciálních trakčních gelových olověných baterií. Dojezd až 48km* na nabití. Pro pravidelné nájezdy přes 10km doporučujeme přiobjednat balancér baterií, který výrazně prodlouží jejich životnost. Baterie nelze uživatelsky vyjmout nabíjení probíhá připojením nabíječky do stroje. Brzdy se aktivují ručně brzdovými pákami na řídítkách podobně jako u běžných skútrů. Tento model nemá automatickou brzdu.

ELEKTRICKÝ TŘÍKOLOVÝ VOZÍK SELVO 31000

Elektrická tříkolka Selvo 31000 je osazena 1000W motorem s převodovkou do síly. Elektřinu uchovává soustava 5 speciálních trakčních gelových olověných baterií. Dojezd až 55km* na nabití. Pro pravidelné nájezdy přes 10km doporučujeme přiobjednat balancér baterií, který výrazně prodlouží jejich životnost. Baterie nelze uživatelsky vyjmout nabíjení probíhá připojením nabíječky do stroje. Brzdy se aktivují ručně brzdovými pákami na řídítkách podobně jako u běžných skútrů. Tento model nemá automatickou brzdu.

ELEKTRICKÝ TŘÍKOLOVÝ VOZÍK SELVO 31000EB

Elektrická tříkolka Selvo 31000EB je osazena 1000W motorem s převodovkou do síly. Elektřinu uchovává soustava 5 speciálních trakčních gelových olověných baterií. Dojezd až 50km* na nabití. Pro pravidelné nájezdy přes 10km doporučujeme přiobjednat balancér baterií, který výrazně prodlouží jejich životnost. Baterie nelze uživatelsky vyjmout nabíjení probíhá připojením nabíječky do stroje. Brzdy jsou u tohoto modely 3 nezávislé z nichž jedna je automatická (elektromagnetická) brzda, která vozík zastaví při puštění akcelerátoru (plynu). Výjimečně ladně a bez couvnutí se rozjedete také v kopci, kde vás tato brzda doslova "podrží" než přidáte "plyn" a rozjedete se. Vozík je ale vybaven i dvěma dalšími brzdami, které se ovládají pákami na řídítkách. Umožní vám tak zastavit s mnohem kratší brzdnou drahou díky možnosti okamžitě kola zablokovat. Všechny tyto 3 brzdy jsou nezávislé, proto je i v případě závady zachována maximální bezpečnost.

TECHNICKÉ PARAMETRY

  • Dojezd, Maximální až 55 km
  • Hmotnost (kg) 90 kg až 110 kg (podle varianty)
  • Výkon motoru (W) 1000W silový převod (500W pro model Selvo 3500)
  • Typ baterie pokročilé olověné GEL hybridní s AGM separátory VRLA nebo u lithiové verze 10x odolnější LiFePO4
  • Kapacita baterie 1200 Wh (5x 20Ah)
  • Nosnost 150 kg
  • Maximální rychlost 25 km/h
  • Max.úhel jízdy do svahu 25°
  • Brzdy Přední a zadní bubnové ovládané páčkou (automatická brzda u modelu Selvo 31000EB)
  • Rozměry provozní (DxŠxV) 1500 x 700 x 1050 mm
  • Vyjímatelná baterie ANO, u modelu Selvo 31000Li, ostatní varianty NE
  • Balancer k prodloužení životnosti baterií Doporučujeme dokoupit pro olověné baterie

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika