00 Kč

R700

Novinka
Značka:
John Deere
Obchodní číslo:
0005903

Kontaktní osobaŠTĚPKA Jakub

Tato řada obsahuje následující typy:

Popis

Stroje řady R700i jsou ztělesněním efektivity. Jsou plné technologií, které zajistí přesný postřik, abyste mohli pokrýt více hektarů na jednu nádrž.

RYCHLÉ, CHYTRÉ A SNADNÉ PLNĚNÍ

Díky systému PowrSpray™ a funkci Active Pause naplníte nádrž o objemu až 4000 litrů za pár minut a přitom máte stále dostatek času a čisté vody na doplnění prostředků na ochranu plodin a výplach nádob čistou vodou.

Plnění se systémem PowrSpray™ je rychlé a pohodlné. Stačí na nové klávesnici systému Solution Command zadat množství kapaliny, které chcete doplnit, a stisknout tlačítko Start. Příslušné plnicí čerpadlo začne okamžitě plnit rychlostí až 600 l/min. Pokud chcete doplnit prostředky, stiskněte tlačítko pro aktivaci funkce Active Pause. Plnění nádrže roztoku se přeruší, čímž získáte potřebný čas na doplnění prostředků, aniž byste museli závodit s plněním nádrže. Čistá voda je neustále k dispozici, neboť plnicí čerpadlo ji dodává v dostatečném množství, aby bylo možné vypláchnout nádoby a odměrky. Když skončíte s doplňováním přípravků na ochranu rostlin a vypnete funkci Active Pause, nádrž se rychle naplní rychlostí 600 l/min.

ACTIVE PAUSE

Při zapnutí funkce Active Pause se plnění nádrže přeruší, v ejektoru je však stále čistá voda. Je možné doplnit chemické látky a vypláchnout nádoby, aniž by bylo nutné závodit s plněním nádrže jako u běžných postřikovačů. Po doplnění chemikálií a vypnutí funkce Active Pause je zbytek kapaliny doplněn maximální rychlostí.

BEZPEČNOST NA PRVNÍM MÍSTĚ

Díky jednoduchému připojení k jakémukoliv systému uzavřeného přečerpávání se vyhnete téměř veškerému kontaktu s kapalinami na ochranu plodin. Připojení přímo k nádobě s adaptérem, který hojně používají výrobci ochrany plodin, vám umožní plnit a proplachovat.

VÝKONNÝ EJEKTOR

Vyplachovací trysky rozpustí prostředky na ochranu plodin a důkladně vyčistí ejektor po každém použití. Všechny prostředky procházejí cestou do nádrže roztoku přes integrovaný filtr, čímž se brání nežádoucí kontaminaci postřikovacího roztoku. 

PŘEPRAVA 

Stroje řady R700i jsou stejně efektivní na silnici jako na poli, a to díky nízkému těžišti, rovnoměrnému rozložení váhy a nejmodernější technologii odpružení.

Díky bezpečnému zavěšení ramen při přepravě můžete postřikovač převážet rychlostí až 40 km/h¹. Bezúdržbová náprava s dvojitým odpružením absorbuje tvrdé nárazy, takže je jízda bezpečná, a chrání postřikovač po mnoho sezón.

OJE A SYSTÉMY ŘÍZENÍ

Lepší sledování a menší poškození plodin díky velmi přesnému otáčení. Postřikovače R700i je možné vybavit ojí pro připojení do spodního závěsu nebo univerzálním závěsem. Univerzální závěs lze nastavit do spodní nebo horní polohy. Oba typy závěsu je možné použít jako pevný nebo automaticky řízený závěs. Proporcionální řízení závěsu má tři režimy: manuální, automatický a systém řízení na souvrati. Díky poloměru otáčení pouhých 5,15 m jsou postřikovače řady R700i kompaktní a obratné. 

VŽDY NA SPRÁVNÉ CESTĚ 

 Proporcionální řízení závěsu využívá aktivní hydraulické řízení, které zajišťuje, že postřikovač přesně kopíruje pohyby zadních kol traktoru při otáčení na souvrati. Systém řízení na souvrati propojuje řízení s hlavním ovládáním postřiku. Během otáčení tedy postřikovač následuje traktor, při novém spuštění postřiku se pak automaticky vycentruje a vypne. Jednoduché a efektivní.

PEVNÉ NEBO NASTAVITELNÉ NÁPRAVY 

 Pevné nápravy jsou dostupné s rozestupy stop od 150 do 225 cm. Posuvná náprava v rozmezí 150–210 cm umožňuje úpravy pro měnící se šířku pásu plodiny nebo kolejových meziřádků.

OVLÁDACÍ PRVKY A DISPLEJE

Správnou kombinací displeje a ovládání dosáhnete špičkové produktivity.

OVLÁDEJTE VŠE JEDNOU RUKOU 

S multifunkčním ovládacím joystickem John Deere v ruce máte přístup ke všem hlavním funkcím postřikovače. V kombinaci s univerzálním displejem John Deere 4240 nebo 4640 nebo integrovaným displejem CommandCenter™ 4200 nebo 4600 pro traktor používáte nejmodernější systém řízení na trhu, kde máte hlavní a dílčí ovládací prvky, funkce ramen a fungování závěsu  na dosah ruky. Díky funkci ISOBUS AUX-N můžete ovládat postřikovač R700i pomocí nového joysticku CommandPRO™, který je součástí traktoru 6R. S chytrým ergonomickým rozvržením je obsluha postřikovače ještě intuitivnější a přesnější. Pokud váš traktor už má joystick nebo displej ISOBUS, i tak můžete pracovat bez omezení. Řada R700i je s ISOBUS kompatibilní.

APLIKACE

Produktivita vychází z přesnosti. A přesnost spočívá ve stabilitě ramen. Abychom dosáhli přesného postřiku nutného k jeho optimální distribuci, začali jsme s nekompromisní mechanickou stabilitou ramen a poté jsme přidali pokročilé funkce odpružení a geometrie.

RAMENA OD 18 DO 30 m

Dvojitě i trojitě skádáná ramena mají nízkou přepravní výšku. Zatímco možnost polovičního  či asymetrického složení ramen nabízí vyšší všestranné použití pro všechny typy plodin.

STABILNÍ ROVNOVÁHA 

Rovnoměrné rozložení váhy ve všech výškách díky paralelogramu se Z-kinematikou

NEZÁVISLÉ ODPRUŽENÍ LEVÉHO  A PRAVÉHO RAMENE

 Nezávislé odpružení ve svislé  ose tlumí výchylky obou křídel ramene. Je volitelné, ale silně  ho doporučujeme do obtížných podmínek

TERRAINCONTROL PRO – ABSOLUTNÍ PŘESNOST 

Přidáním systému TerrainControl Pro posunete vynikající stabilitu ramen  řady R700i o úroveň výš. Díky této kombinaci získáte jednu z nejpřesnějších postřikovacích platforem vůbec. 

Souvislé pokrytí bez vynechávání a úletu. Ramena jsou vždy automaticky tam, kde mají být, aby zajistila optimální pokrytí. Zabudované snímače hybridního režimu sledují jak půdu, tak plodinu, aby zjistily výšku plodiny a předešly snížení do úrovně slehlé plodiny. Aktivní řízení centrálního rámu kompenzuje nepravidelné pohyby a zabraňuje naklánění ramen během otáčení na souvrati.

INDIVIDUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ TRYSEK

Chceme se neustále zlepšovat. Individuální ovládání trysek je přesnější, snižuje vstupní náklady a zvyšuje váš výnosový potenciál.

INDIVIDUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ TRYSEK

Individuální ovládání trysek znamená vysoce efektivní, lokalizovanou aplikaci ochrany plodin. Spotřebujete až o 5 % méně chemických látek k ošetření plodin a tak ušetříte až 6 EUR na hektar1. Systém má až 15 virtuálních sekcí a je zcela elektronicky ovladatelný. V kombinaci s PowrSpray™ dosahuje maximálního potenciálu.

POSTŘIKOVÉ TRYSKY

Společně s naším partnerem v oblasti trysek Hypro jsme vytvořili širokou řadu trysek, na které se můžete spolehnout při každém postřiku.

ZVOLTE SI SPRÁVNOU TRYSKU 

Zásadním faktorem efektivního postřiku je správný výběr trysky, která odpovídá dávkování, plodině a produktu, se kterým pracujete. Důležitou roli hrají parametry výkonu jako snížení úletu, míra pokrytí a velikost kapek v závislosti na úhlu postřiku. 

TĚŽŠÍ KAPKY, MENŠÍ ÚLET 

Trysky s příměsí vzduchu výrazně snižují úlet bez zhoršení pokrytí. Velké a těžší kapky z těchto trysek mají uvnitř vzduchovou kapsu, takže jsou odolné vůči ulétávání. Při dopadu se kapky roztříští a roznesou postřikovou kapalinu na cílový povrch. Trysky s příměsí vzduchu jsou součástí modelů ULD, LDA a GAT.

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Veškeré kontakty ZDE

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika