00 Kč

Honda T35 AE3 LG Nafukovací člun s hliníkovou skládací podlážkou

Značka:
Honda
Obchodní číslo:
0002826
Rozměr balení D x Š x V:
123x74x37 cm
Průměr plováků:
45 cm
Vnitřní šířka:
80,5 cm

Kontaktní osobaŠUTKA Michal

45 990 Kč
na dotaz38 008,26 Kč bez DPH

Popis

POPIS PRODUKTU

HonWave T35-AE3 je lehký, robustní a velmi stabilní nafukovací člun s rovnou hliníkovou podlahou a nafukovacím kýlem. Ideálním doplněk pro rodinnou dovolenou u vody a s motorem Honda BF20 překoná i mírně neklidnou hladinu příbřežních mořských vod. Svojí velikostí již umožňuje se vydat na delší projížďku nebo vzít sebou lehčí výbavu pro šnorchlování a průzkum pobřeží. Aniž by člun slevil cokoliv ze své "hravosti" a obratnosti, máte při plavbě neustále pocit jistoty a bezpečí

STABILITA A NOSNOST I PRO MALÉ POTAPĚČE

...a to přesně platí pro HonWave T35-AE3, jednoho z nejůspěšnějších nafukovacích člunů v nabídce Hondy. Dostane se Vám do rukou špičkově propracovaný nafukovací člun v dělce 3,5m s hliníkovou skládací podlážkou, který hravě zvládne téměř všechny vodní aktivity a jakékoliv povětrnostní podmínky. Tyto pevné a lehké hliníkové segmenty podlážky pohlcují vibrace, poskytují vysokou dávku jistoty postoje na palubě člunu, pohodlí a do jisté míry zklidní plavbu na zvlněných vodních hladinách. Pod hliníkovou podlahou člun ukrývá nafukovací kýl. Ten člunu zaručuje přesnou řiditelnost a směrové ovládání při rychlé plavbě i v zatáčkách. Díky velkému průměru obvodového plováku, které patří mezi největší na trhu, je zajištěna skvělá plovatelnost a stabilita člunu na hladině. Použitý materiál člunu je vrstvené PVC, chemicky spojované lepením za studena a odolné vůči vlivu povětrnostních podmínek a slunečního záření. Jsou pevné a odolné. Navíc je obvodový tubus rozdělen flexipřepážkami tak, aby se tlak v tubusech rovnoměrně rozložil, ale v případě nehody a poškození tubusu zůstávají ostatní komory nafouknuty. Tato konstrukce značně přispívá k bezpečnosti plavby. Nafukovací ventily jsou bezpečnostní konstrukce, která zabraňuje samovolnému vyfouknutí tubusu při plavbě. V místech pro uvazování člunu při kotvení je povrch tubusu zesílen plastovou výztuhou tak, aby úvazové lano nepoškodilo strukturu tubusu. Sklolaminátové čelo pro montáž závěsného lodního motoru je dokonale slícováno s tubusy a je dostatečně pevné pro dokonalý přenos hnací síly od motoru na konstrukci člunu. Pro komfort plavby a pobytu posádky v člunu přispívá důmyslné umístění nouzových pádel z vnitřní strany tubusů, a přehledně umístěné obvodové úchopy apro bezpečnost posádky. Celkový design je navrhován tak aby celek člunu s motorem Honda dokonale ladily. Člun je v základním provedení dodáván s transportním obalem, sedačkou, dvěma nouzovými pádly, nožní pumpou, vázacím lanem a malou sadou na drobné opravy člunu, obsahující manometr, klíč na ventily, lepidlo a záplatu.
A co víc, složení a skladování může být provedeno jednou osobou během několika minut - prostě dříve než oschnete!

TECHNICKÉ PARAMETRY

  • Celková délka (cm) 353
  • Podlážka Hliníková
  • Celková šířka (cm) 171
  • Rozměry balení (cm) 122 x 72 x 43
  • Hmotnost - včetně obalu (kg) 73
  • Počet cestujících (Dospělí/Děti) 5/ -
  • Max.výkon motoru (HP) 20
  • Užitečná hmotnost (kg) 700
  • Vnitřní šířka (cm) 80
  • Vnitřní délka (cm) 244
  • Průměr plováku 45
  • Kategorie použití dle CE C
  • Počet komor 3 + kýl

Parametry

Rozměr balení D x Š x V:123x74x37 cm
Průměr plováků:45 cm
Vnitřní šířka:80,5 cm
Vnitřní délka:2,44 m
Celková šířka:1,705 m
Hmotnost včetně obalu:72 kg
Kategorie použití dle CE:C
Počet cestujících:5
Typ podlážky:Hliníková
Počet komor:3 + kýl
Max. výkon motoru:14,914 kW / 20 Hp kW
Celková délka m:3,5 m
Užitečná hmotnost:700 kg
Délka záruční doby:2 roky

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Veškeré kontakty ZDE

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika