00 Kč

Malotraktor ISEKI TH 4335 AL

Značka:
ISEKI
Obchodní číslo:
0004566

Kontaktní osobaVESELÝ Petr

Popis

Malotraktor ISEKI TH 4335 AL


Nová generace TH 4000 přináší modely v rozpětí výkonu 33 – 40 PS. Úspěšná koncepce s moderními inovativními prvky zaručuje 100% spokojenost obsluhy i majitele. U ISEKI je standardně používána normovaná ocelová hydraulická potrubí zabezpečená proti netěsnostem. U profesionálních zařízení by měla být používána ze zásady pro zajištění trvalé funkčnosti. Pouze se systémovým řešením ISEKI obdržíte kompatibilní přídavná zařízení konstruovaná na míru s krátkou roztečí. Tím je zlepšené rozložení hmotnosti a zároveň zvýšena hospodárnost.


Moderní joystick ISEKI na sklopném rameni umožňuje provádět až 7 rozdílných funkcí. Nové jsou čelní nakladače série TH 4000. Konstruktéři přitom dbali zejména na velkou zvedací sílu a snadnou montáž a demontáž. Demontáž je vyřešena během minuty a je možné pracovat s jiným čelním přídavným zařízením. Tři oddělené spínatelné hřídele poskytují konstantně vysoký výkon a disponují jedinečným ISEKI měkkým rozběhem.


Volitelně s kabinou nebo ochranným rámem.

Média

Video

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika