00 Kč

John Deere STARFIRE 7000

Novinka
Značka:
John Deere
Obchodní číslo:
0006482

Kontaktní osobaŠTĚPKA Jakub

Popis

Nový přijímač John Deere StarFire™ 7000 umožňuje snadný vstup do světa precizního zemědělství. Přijímač nabízí přesnost stanice RTK +/- 2,5 cm bez potřeby zvláštního hardwaru a zákazníci budou těžit z lepšího pokrytí satelitní sítě.

Nový korekční signál SF-RTK přináší lepší přesnost +/-2,5 cm od průchodu k průchodu s až 3x rychlejším časem příjmu než u předchozí generace přijímačů využívajících SF3. Po příjezdu do terénu můžete rychleji začít pracovat v terénu. SF-RTK poskytuje 100 % zdokonalené pokrytí, což výrazně snižuje efekt stínování. Ačkoli je korekce SF-RTK poskytována prostřednictvím satelitu, poskytuje zaručenou opakovatelnost po dobu 5 let, takže můžete používat stejné stopy pro více přejezdů nejen po celou sezónu, ale také po dobu pěti let, což umožňuje přesné umístění osiva a živin bez posunu linií a přemapování hranic.

Kromě SF-RTK je přijímač StarFire™ 7000 stále kompatibilní se známou základnovou stanicí RTK a modemem LTE RTK, které nabízí společnost John Deere.

StarFire™ 7000 je kompatibilní se signály čtyř satelitních konstelací (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) a na obloze vidí více satelitů. Proto je méně ovlivněný stínícími efekty. Využíváte dobře známou přesnost +/-15 cm od průchodu k průchodu.

S bezpečnostními kódy PIN a Lock-Kit nabízíme dvě funkce ochrany proti krádeži pro přijímače StarFire™ 7000. S ochranou PIN mají zemědělci a dodavatelé možnost povolit funkci bezpečnostního kódu PIN a nastavit jedinečný čtyřmístný kód PIN pro aktivaci a odblokování zařízení, podobně jako u mobilního zařízení. Povolení tohoto kódu umožňuje přístup k zařízení po jeho zapnutí pouze uživatelům s definovaným kódem PIN. Univerzální přijímač StarFire™ 7000 lze dodatečně chránit sadou mechanického zajištění, která zakazuje nepovolenou demontáž přijímače ze stroje.

  • Pokročilý modul kompenzace terénních nerovností (TCM)
  • Více konstelací (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: Přesnost +/- 15cm
  • SF-RTK: Přesnost +/- 2,5 cm a opakovatelnost po dobu 5 let
  • RTK: Základnová stanice RTK nebo mobilní RTK, vč. prodloužení RTK – 14 dnů

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika