00 Kč

FJ Dynamics

antena
antenacasepolesenzorkubotarenaultsadastaniceFJ Dynamics
Značka:
FJ Dynamics
Obchodní číslo:
0006030

Kontaktní osobaŠTĚPKA Jakub

Tato řada obsahuje následující typy:

Popis

Sada automatického řízení FJDynamics

Univerzální sada pro automatické řízení (pomocí elektrického volantu) je použitelná na většinu zemědělských strojů (traktory, sklízecí mlátičky, postřikovače). Snadná montáž a demontáž umožňuje sadu v průběhu sezóny používat na tom stroji, na kterém to je nejvíce potřeba a pracovat tak s přesností RTK, tam kde je právě potřeba.

Sada disponuje silným univerzálním elektrickým volantem, v sadě je rovněž několik vložek do volantu, aby bylo možné vybrat tu správnou pro daný stroj. Tento volant se vymění za stávající. Přijímač pracuje s RTK přesností. Přijímá kromě korekčního sygnálu GPS L1 / L2, GLONASS L1 / L2, BDS B1 / B2 / B3.

Velký barevný terminál s úhlopříčkou 10,1'' je dobře čitelný i na slunci. Je vodě a prachu odolný tedy s krytím IP65 a funguje na bázi operačního systému Android, takže jeho ovládání je blízké uživatelům chytrých telefonů. WiFi lze využít pro připojení kamery nebo třeba pro aktualizaci systému.

Součástí systému, je i senzor natočení kol, který není povinné instalovat a IMU senzor pro kompenzaci terénu. Systém řízení se aktivuje stisknutím tlačítka na displeji, deaktivovat jej lze dvěma způsoby – tlačítkem na displeji a nebo v druhém režimu pohybem volantu, kde síla nutná pro deaktivaci je nastavitelná.

Jako zdroj korekcí je možné dodat jak vlastní základnovou RTK stanici s různým dosahem, tak využít připojení pomocí mRTK.

Systém je možné rozšířit o ISOBUS kabeláž, zmíněnou WiFi kameru (k jednomu displeji lez připojit max 4). Je možné nahrávat a exportovat hranice pozemků a stopy ve formátu *.shp, tedy například z volně dostupného qgis apod.

Média

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika