00 Kč

Traktor ISEKI SZ 330

Značka:
ISEKI
Obchodní číslo:
02300

Kontaktní osobaVESELÝ Petr

Popis

Traktor ISEKI SZ 330


Profi žací traktor ISEKI série Zero-Turn SZ 330 s výkonným dieslovým motorem zaručuje vynikající vlastnosti sečení. Hydrostatický pojezd je ovládán manuálně dvěma držadly, pomocí kterých lze stroj otáčet na místě o 360°. Tím je maximálně eliminován výskyt neposečených míst. Výkonný motor v kombinaci s robustním šasi a širokou žací lištou uspokojí i náročné profesionály.


Dieslový 3 válcový vodou chlazený motor s výkonem 32 KS poskytuje obsluze vyrovnaný výkon sečení i v členitém terénu. Palivová nádrž na 30 litrů v kombinaci s nízkou spotřebou paliva umožňuje provozovat stroj bez častého doplňování paliva, čímž se zaručí maximální využití stroje v terénu. Snadný přístup k motoru a jeho částem usnadňuje běžnou údržbu stroje, jako je výměna filtrů a oleje.


Všechny ovládací prvky řízení jsou umístěny po obou stranách sedačky. Podlaha je celá plochá. Dvě hydrostatické jednotky jsou ovládány pomocí dvou řídících pák. Při posunutí řídící páky vpřed je iniciován pohyb této strany vpřed. Také poloha vzad způsobí pohyb této strany zpět. Tímto se docílí rychlé a snadné manipulace a otáčení stroje.


Různé bezpečnostní prvky, např. při startu motoru, neaktivované ruční brzdě před transportem nebo sklopná bezpečnostní rám eliminují možná zranění obsluhy. Další z výhod ISEKI je vhodně konstruovaná a vytvarovaná žací lišta, která zajistí zákazníkům vynikající výsledky sečení.

Média

Video

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika