00 Kč

Odvětvovací pila Fliegl DUO KING ASHFLM000010

Značka:
Fliegl
Obchodní číslo:
0005481

Kontaktní osobaVESELÝ Petr

512 265,60 Kč
skladem2 ks423 360 Kč bez DPH

Popis

Odvětvovací pila »WoodKing Duo« – 3 listy
Univerzální talent – nástavba vlevo a vpravo s jediným přístrojem.Oboustranné upevnění je možné; díky tomu lze odvětvovací pilu používat jako nástavbu vlevo nebo vpravo. Upínací deskak našroubování může být namontována podle potřeby pro nástavbu vlevo nebo vpravo. V připojení se musí pilová hlavaotočit o 180°.

Technické podrobnosti:Pracovní rychlost až cca 8 km/hVětve do cca Ø 280 mmŠířka řezu: 2100 mmRozvod síly pomocí klínového řemenu zaručuje klidný chod pilových kotoučůHydraulický pohon se 3 speciálními pilovými listy z tvrdokovu (Ø 700 mm)Pilové listy se 60 zuby osazenými vidiovými plátky
Vlastnosti:Čistá hrana řezu u tenkých i silných větvíSériově: Ochranný třmen slouží na ochranu před poškozením při práci nízko u zeměVýložník lze vysunout do strany o 1 200 mm, a proto lze jet po straně vozovky a řezat větve v dosahu výložníkuOboustranné uchycení pro nástavbu vlevo a vpravoPřipojení k našroubování (kolové a teleskopické nakladače)Maximální pracovní výšky lzedosáhnout teleskopickým nakladačemSériově: S bočním protizávažím je jednostranné zatížení výložníku nosného vozidla skutečně minimální a snižuje se nebezpečí převrácení
Sériově:Řídicí blok s integrovaným snímačem tlaku vydává při příliš vysokém tlaku oleje akustický signál do kabiny řidiče, takže se zabrání zablokování pilových listů.Tento řídicí blok umožňuje při práci současně ovládat všechny funkce.
Naklápěcí zařízení 111°– plynulé nastavení úhlu řezání odvětvovací pily

Média

Video

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika