00 Kč

Fliegl Büffel

Fliegl Büffel
Značka:
Fliegl
Obchodní číslo:
0005486

Kontaktní osobaBENEŠ Vladimír

Tato řada obsahuje následující typy:

Popis

Fliegl Büffel

Rotorový systém nakládky s pomocným zásobníkem otevírá nové rozměry efektivity!

Fliegl BÜFFEL kombinuje sbírání, řezání, dočasnou akumulaci sklízeného materiálu a překládání. Sklízený materiál se sbírá, rozřeže, stejně jako u lisů nebo senážních vozů a uloží do pomocného zásobníku, odkud se překládá na přepravní prostředek.

 
Srdcem stroje je rotor o šířce 1,50 m a průměru 0,86 m se sedmi řadami prstů 8 mm širokých, vyrobených z Hardoxu. Rotor řeže mteriál proti 49 nožům. Nože jsou hydraulicky sklopné. Vůz BÜFFEL tak dosahuje teoretickou délku řezanky 30 mm  a to s velmi dobrou kvalitou řezu.

Rotor a dvě hydraulická čerpadla jsou poháněny od vývodového hřídele traktoru. Čerpadla pohánějí dopravní pás a dávkovací válce (výkon čerpadel 100 l/min při tlaku 180 bar). Všechny další hydraulické funkce řízeny hydraulikou traktoru.

Při výkonu tažného prostředku 200 k je možné dosáhnout sklizně 130 t čerstvé hmoty za hodinu. Nakládací výška je 5,10 m a možný odstupem až 4,30 m. Pro použití na poli se dávkovací válec a zadní čelo sklopí do tvaru nálevky, aby bylo možné pás optimálně plnit. Vnitřek zásobníku lze kontrolovat kamerou.

Celková hmotnost je 8 t. Nízká hmotnost v kombinaci s délkou pouhých 6 m znamenají, že vůz BÜFFEL se může obratně pohybovat i na úzkém pozemku. Dokonalou stabilitu také ve svazích zajišťuje náprava s možností teleskopického vysunutí až na 90 cm.

Z důvodu jednostranného zatěžování dopravním pásem při jízdě ve svahu by byla jinak ohrožena stabilita. Kolo lze vysunout za účelem stabilizace těžiště.


 

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Veškeré kontakty ZDE

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika