00 Kč

Pöttinger SENSOSAFE 1000

Značka:
Pöttinger
Obchodní číslo:
0005838

Kontaktní osobaSTUCHLÍK Petr

Tato řada obsahuje následující typy:

Popis

Začněte bezstarostně sekat travní porosty a sklízejte krmivo nejvyšší kvality díky inovativní technologii od firmy PÖTTINGER. SENSOSAFE, automatizovaný asistenční systém založený na optických senzorech pro rozpoznávání zvířat, vám pomůže detekovat divoká zvířata v porostu. Divoká zvěř je chráněna a vaše krmivo zůstává čisté. Výsledkem je nejvyšší účinnost s jedinečným komfortem.

SENSOSAFE 1000

SENSOSAFE 1000 je určen pro žací kombinace se záběrem od 8 do 10 m.

Senzorová lišta je namontována na samostatném rámu na předním závěsu. Senzorová lišta detekuje a odesílá signál do kabiny traktoru. Velká vzdálenost mezi senzorovými lištami před traktorem a žacími stroji za traktorem prodlužuje reakční čas a poskytuje řidiči dostatek času k zastavení nebo zvednutí žací jednotky. Při použití se SENSOSAFE na ALPHA MOTION je reálná pracovní rychlost je do 10 km/h.

Hydraulicky přestavitelný pracovní záběr

Pracovní záběr lze hydraulicky přizpůsobit vaší žací kombinaci od 8 do 10 m.

Transportní poloha – naprosto bezpečně

Senzorová lišta je pro bezpečný transport sklopena do svislé polohy. Pro snížení dopravní výšky je nosník automaticky přestavený. Při použití společně se SENSOSAFE na ALPHA MOTION není pro skládání zapotřebí žádné další ovládací zařízení. Na ovládacím terminálu SELECT CONTROL je třeba předvolit pouze transportní skládání.

Toto řešení lze použít pro stávající žací stroj.

SENSOSAFE 300

SENSOSAFE 300 byl vyvinut pro žací stroje s pracovním záběrem cca 3 m. Je namontován na samostatném rámu na čelním závěsu traktoru. Senzorová lišta detekuje a odesílá signál do kabiny traktoru. SELECT CONTROL následně vydá optický i akustický výstražný signál pro řidiče.

Použití se zadně nesenými stroji

Při použití se zadně neseným žacím strojem je systém namontován na předním závěsu. Velká vzdálenost mezi senzorovou lištou před traktorem a žacím strojem za traktorem prodlužuje reakční čas. Obsluha má dostatek času k zastavení nebo ručnímu zvednutí žacího stroje.

Použití s čelně nesenými stroji

Při použití s ​​čelním žacím strojem lze vyhledávat pro další sečení. Za tímto účelem lze SENSOSAFE připojit k přednímu nebo zadnímu závěsu. Tato aplikace případně umožňuje dosažení vyšší rychlosti.

Při samostatném použití SENSOSAFE 300 vzadu nebo vpředu bez čelního žacího stroje je volitelně k dispozici protizávaží pro tlumení vibrací. Tím lze zabránit vibracím na nosníku senzorů.

Transportní poloha – naprosto bezpečně

Senzorová lišta je pro bezpečný transport sklopena do svislé polohy. Při použití společně se SENSOSAFE na ALPHA MOTION není pro skládání zapotřebí žádné další ovládací zařízení. Na ovládacím terminálu SELECT CONTROL je třeba předvolit pouze transportní skládání.

SENSOSAFE 300 lze jej použít pro stávající žací stroj.

Katalog ke stažení

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika