00 Kč

HG 292 Obnova vzhledu dřev. zahrad. nábytku 500 ml

HG 292 Obnova vzhledu dřev. zahrad. nábytku 500 ml
HG 292 Obnova vzhledu dřev. zahrad. nábytku 500 ml
Značka:
HG
Obchodní číslo:
577122322920
Katalogové číslo:
HG292
EAN:
8711577135416
132 Kč
skladem3 ks109,09 Kč bez DPH

Popis

HG 292 Obnova vzhledu dřev. zahrad. nábytku 500 ml


Základní informace:

  • Nový zahradní nábytek z teakového nebo tvrdého dřeva, podobně i ratanový zahradní nábytek, má vždy skvělý vzhled, protože vypadá velmi útulně a přitažlivě. Jakmile však je tento nábytek ponechán venku za každého počasí a po celou sezónu, jeho přitažlivý vzhled zmatní a zešedne. Broušení dřevěného zahradního nábytku, které by mělo odstranit tuto šeď, je časově náročnou a úmornou dřinou.
  • Proto jsme vyvinuli pro vaše pohodlí HG prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva. Vrací šedému, zašlému dřevěnému zahradnímu nábytku i dalšímu venkovnímu dřevěnému zařízení svěží, čistý vzhled, a to pouze díky jednoduchému ošetření. Poté lze použít HG restaurátor tvrdého dřeva, který ochrání dřevo a vrátí mu jeho přirozený přitažlivý vzhled. HG prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva lze také použít na jiná dřevěná zařízení, například na meranti, mahagon a borovicové dřevo ale rovněž pro proutěný a/nebo ratanový či bambusový nábytek.
  • Postříkejte připravený povrch HG prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva. Nechejte 10 minut působit; dřevo začne ztrácet svůj zašlý vzhled. Nečistoty, které již nelpí pevně na povrchu, odstraňte kartáčem nebo houbou a velkým množstvím vody. K tomuto účelu nejlépe poslouží zahradní hadice nebo kropicí konev. Před nanesením HG restaurátor tvrdého dřeva vyčkejte, dokud zahradní nábytek řádně nevyschne.

Katalogová čísla

 VýrobceKatalogové čísloTyp motoruVýrobce motoru
-HG292--

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika