00 Kč

Lanza Color Fresh & Clean prací prášek se svěží vůní 6,3 kg

Prací prášek LANZA color 6,75 kg
Prací prášek LANZA color 6,75 kg
Značka:
-
Obchodní číslo:
577114296590
Katalogové číslo:
Q120 23962
EAN:
5900627074871
339 Kč
skladem5 ks280,17 Kč bez DPH

Popis

Popis produktu


Nový prací prášek na barevné prádlo Lanza Fresh & Clean Color (6,3 kg) zajistí vašemu prádlu nejen čistotu a svěžest, ale i nádherně zářivé barvy. Nová Lanza vaše barevné prádlo perfektně vypere, a to díky svému inovovanému složení. Prací prášek je však určený speciálně pro praní barevného oblečení, jehož barvy dokáže velmi efektivně chránit před nepříjemným a nevzhledným vyblednutím. Navíc se postará o to, aby prádlo bylo úžasně provoněné příjemnou, svěží vůní. Zvolíte-li na praní barevného prádla nový prací prášek Lanza Fresh & Clean Color bude vaše oblečení dlouho vypadat stále jako nové. Zvolíte nejen čistotu a svěžest, ale i krásné barvy a příjemnou vůni.

expert na čistotu, svěžest a zářivé barvy vašeho prádla
efektivní ochrana barev před vyblednutím během praní
prací prášek Lanza Fresh&Clean Color s inovovaným složením
ideální pro prádlo provoněné příjemnou, svěží vůní
prací prášek pro oblečení dlouho jako nové
efektivní prací účinek už při teplotě praní 30 °C

Složení: 5 % nebo více, avšak méně než 15 % zeolity, Méně než 5 % aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, bělicí činidla na bázi kyslíku, enzymy, polykarboxyláty, parfém, butylphenylmethylpropional, citronellol.
Způsob použití: Lanza Expert je účinná už při praní na 30 °C. Lanza proto doporučuje snížit teplotu praní na 30 °C, aby se omezila rizika možného poškození tkanin. Doporučené dávkování najdete na obalu pracího prášku. V případě praní v automatické pračce nasypte požadovanou dávku prášku do hlavního dávkovače pracího prostředku. V případě ručního praní nechejte prací prášek rozpustit ve vodě, a pak prádlo důkladně vymáchejte. Není vhodné pro vlnu a hedvábí! Při praní vždy dodržujte doporučení výrobce dané textilie.
Hmotnost: 6,3 kg (90 pracích dávek).
Bezpečnostní varování: Způsobuje vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Při zasažení očí opatrně oplachujte vodou po několik minut. Přetrvává-li podráždění očí, vyhledejte lékařskou pomoc. Po použití si umyjte ruce.

Katalogová čísla

 VýrobceKatalogové čísloTyp motoruVýrobce motoru
-Q120 23962--

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Veškeré kontakty ZDE

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika