00 Kč

Honda UMK 450E XEET Křovinořez

Značka:
Honda
Obchodní číslo:
0005412
Výkon:
2 HP
Zdvihový objem:
47,9 cm3
Hmotnost:
9 kg

Kontaktní osobaŠUTKA Michal

22 490 Kč
sklademvíce než 5 ks18 586,78 Kč bez DPH

Popis

Honda UMK 450 X

Informace o křovinořezu HONDA UMK 450E XEET

Profesionální křovinořez s vysokým výkonem, jedinečnou ergonomií, efektivním odstíněním nežádoucích vibrací a snadnou obsluhou. Motor Honda GX50 zaručuje silný výkon ohromný kroutící moment, který je udržován v téměř celém spektru otáček, minimální hlučnost a mimořádně nízkou spotřebu paliva. Optimalizovaná délka hřídele, sklon úhlového převodu, bod zavěšení a nastavení sklonu a natočení řidítek a komfortní měkčené zádové postroje zaručují vynikající ergonomii stroje pro dlouhodobé používání bez únavy.
Honda UMK 450 X: ryze profesionální model křovinořezu v nabídce, poháněný 4-taktním motorem se snadným startováním, stabilním a konstantním výkonem, dokonalým antivibračním systémem, který pohlcuje přenášení vibrací od motoru a žacího nástroje do ovládacích rukojetí, komfortním dvojitým zádovým postrojem s bezpečnostní karabinou a automatickou žací strunovou hlavou typu Bump & Feed a 3 zubým žacím kotoučem o průměru 305 mm, tl. 4 mm v základním vybevení.

PROFÍK, PŘESTO TICHÝ, ÚSPORNÝ A PŘÍJEMNÝ NA OBSLUHU

Tento mimořádně silný "profi" křovinořez UMK450 ve specifikaci „X“ je všestranným pomocníkem při likvidaci přerostlých travin, náletů a křovin hlavně ve svažitém terénu nebo i rozlehlých plochách. Při práci je stroj zavěšen na bezpečnostní karabině komfortního zádového postroje a při dokonalém vyvážení dle postavy uživatele je jeho ovládání pomocí obouručných řidítek s antivibračními úchopy velice snadnou záležitostí. Díky ovládacím řidítkům je držení křovinořezu při práci velmi stabilní, bezpečné a jednoduché a stroj je vhodný pro používání nástavců jako jsou především ocelové travní kotouče. Rovněž je vhodnější pro práci na volnějším prostranství. Díky flexibilnímu upevnění ovládacích řidítek si uživatel snadno zvolí nejpoholnější pozici na svoji postavu a práce je proto velmi příjemná a bez námahy rukou a beder. Stroj je opatřen 4-prvkovým pokročilým antivibračním systémem, který efektivně tlumí přenášení vibrací od motoru a žacího nástroje do ovládacích rukojetí a nosného postroje. Obsluha tak není vystavována působení nepříjemných vibrací, podstatně se snižuje únava a zároveň se zvyšuje komfort při práci. Ve spojení s mimořádně nízkými vibracemi, nízkou hlučností a žádným zápachem čtyřtaktního motoru je dlouhodobá práce velmi příjemná.
Výkonný, úsporný, tichý motor, schopný udržet konstantní výkon ocení hlavně příznivci z řad majitelů firem pro údržbu firemní zeleně, komunálních služeb, profesionálních zahradníků jako schopný stroj spolehlivě zvládnout likvidaci jakýchkoliv hustých porostů nebo každý, kdo dává přednost ohromnému výkonu a síle s podporou solidní značky. Patentově chráněný miničtyřtaktní motor o obsahu 50 ccm o výkonu 2,0 PS a bezkonkurenčně vysokým kroutícím momentem 2,1 N.m, je s dostatečnou rezervou bez problémů pohánět celou řadu žacích nástrojů jako je strunová hlava nebo ocelové travní kotouče. Základní výbava křovinořezu zahrnuje kromě stroje samotného, komfortní, bohatě polstrovaný zádový postroj, dva žací nástroje, sadu ochranných krytů, sadu nářadí pro montáž a základní údržbu, pracovní ochranné brýle a praktický textilní vak na toto příslušenství.
Jako další příslušenství lze v síti autorizovaných prodejců získat celou řadu originálních doplňků jako jsou náhradní struny, kotouče, oleje, přilby, štíty, rukavice a další.

Kupujícímu je poskytována prodloužená záruka až na dobu 5 let. Prodloužení záruční lhůty nad rámec zákonné je podmíněno technickou prohlídkou stroje po uplynutí každých 12 měsíců od data prodeje a potvrzení v Servisní knížce autorizovaným servisem HONDA. K zachování běhu pětileté záruky je i po uplynutí základní záruční doby nutné předávat stroj k pravidelným ročním kontrolám do autorizovaného servisu HONDA. Provedení kontroly bude potvrzeno zákazníkovi v Servisní knížce. Tím je splněna podmínka pravidelné roční kontroly a tím je umožněno prodloužení záruky o další rok, a to až do celkové doby trvání 5 let ode dne převzetí stroje zákazníkem. Prodloužená záruka je podmíněna používáním výhradně originálních náhradních dílů, spotřebního materiálu a provozních kapalin HONDA. Tyto roční prohlídky jsou hrazeny zákazníkem dle platného ceníku prací autorizovaného servisu HONDA, který prohlídku provádí.

KOMFORTNÍ RUKOJETI

Rukojeti jsou mnohdy opomíjenou součástí stroje. U Hondy se tvarování, velikosti a materiálu rukojetí věnuje velká pozornost. Bezpečnost při manipulaci se strojem, jako je křovinořez je na úrvním místě. Proto i bezpečný úchop a držení je velmi důležitý. Ale i na komfort obsluhy se nezapomíná. Rukojeti jsou jedinými styčnými body obsluhy se strojem. Proto byla věnována velká pozornost přenosu nežádoucích vibrací na ruce obsluhy. Povrch rukojeti je v místě úchopu potažen měkčenou gumou, která pohlcuje velkou část vibrací od pracujícího stroje. Znatelně se tak snižuje únava obsluhy při dlouhodobé práci se strojem.

DEKOMPRESNÍ SYSTÉM STARTOVÁNÍ

Motor je opatřen zařízením, které při startování lankem odstraňuje veškerý třecí odpor a tlaky v motoru při startu. V níkých otáčkách dekompresní vačka nadzvedne výfukový ventil a motor má možnost si při zatažení za startovací lanko "odfouknout" a sníží se tak odpor motoru. Znamená to, že se obsluha při startování nemusí bát, jestli bude mít dostatek síly pro nastartování lankem. Start je natolik snadný, že jej zvládne i méně fyzicky zdatný jedinec.

PROFESIONÁLNÍ ZÁDOVÝ NOSNÝ POSTROJ

Tento profesionální dvouramenní zádový nosný postroj lze pro optimální nastavení pohodlně nastavit na velikost postavy každého uživatele. Mimořádně bohaté polstrování ramenních popruhů je příjemné pro každou postavu a důmyslné rozložení hmotnosti na bedra obsluhy, pohlcují velkou míru vibrací a poskytují, na trhu jedinečnou, míru komfortu tak, aby obsluha ani při dlouhodobé práci netrpěla únavou. Ochranný kryt chrání bok uživatele od přímého kontaktu s hřídelí křovinořezu a s bezpečnostním závěsem s uvolňovacím systémem.

NASTAVITELNÁ ŘIDÍTKA

Křovinořezy Honda jsou optimálně vyvážené a práce s nimi je pohodlná. Disponují nastavitelnými a ergonomicky navrženými ovládacími rukojetťmi pro zajištění maximální bezpečnosti a komfortu při práci.

ČTYŘTAKTNÍ MOTOR HONDA GX50

O pohon profesionálních křovinořezů se stará patentově chráněný miničtyřtaktní motor o obsahu 50 ccm o výkonu 2,0 PS a bezkonkurenčně vysokým kroutícím momentem 2,1 N.m, který je schopen s dostatečnou rezervou bez problémů pohánět celou řadu žacích nástrojů jako je strunová hlava, ocelové travní popř. pilové kotouče atd. A proč dát přednost 4-taktu před dvoutaktním motorem? Vysoký a stabiní kroutící moment v celém spektru otáček. Nízká spotřeba paliva a delší akční provozní doba znamená nižší provozní náklady. Nízký zápach, emise a kouřivost. Díky spalování čistého automobilového benzínu bez příměsi oleje jsou kouřivost a emise až o 80% nižší než u dvoutaktních motorů v dané třídě. Nízká hlučnost. To ocení každý, kdo se strojem pracuje každý den. Lehký start. S hodnotou 7,5 kg nutnou pro zatažení startovací šňůry pro nastartování motoru je start bezkonkurenčně nejlehčí ve srovnání s jinými motory srovnatelných velikostí. Díky nízko posazenému vlnovému spektru hluku je pro uživatele zvuk 4-taktní Hondy příjemnější a snesitelnější již od samotného nastartování. Snadná údržba. Jak je všeobecně známo, pro 4-taktní motory není nutné připravovat směs benzínu s olejem. Jako palivo stačí pouze čistý, automobilový benzín. Ve skutečnosti je tak spotřeba oleje mnohonásobně nižší než u jiných motorů a s tím i nižší náklady na provoz.

STRUNOVÁ HLAVA BUMP & FEED

Automatická profesionální strunová hlava typu Bump & Feed disponuje vysokou životností a zajišťuje optimální dávkování žací struny dle míry její opotřebení. Pokud je struna zkrácena opotřebováním, stačí během rotace strunové hlavy klepnout o zem, dojde tak k mžikovému uvolnění zámku struny a odstředivou silou se struna automaticky odvine z cívky uvnitř hlavy a prodlouží se tak sekací rameno struny až na max. 300 mm. Poklep můžete opakovat dokud nedojde k povytažení struny na požadovanou délku. V případě delšího povytažení dojde k automatickému zaříznutí struny. V případě delšího povytažení dojde k automatickému zaříznutí struny. Strunová hlava Honda má průměr 5-1/2" (140 mm) a cívka pojme 8 metrů náhradní struny o průměru 2,4 mm nebo 6 metrů náhradní struny o průměru 3 mm. Je dokonale vyvážená tak, aby ani ve vysokých pracovních otáčkách nepůsobila žádnými vibracemi. Pro doplnění žací struny není třeba strunovou hlavu rozebírat. Stačí provléknout potřebné množství struny průchozími otvory strunové hlavy tak, aby z každé strany zbývala polovina celkové délky a otáčením spodní části hlavy vůči horní navinout celé množství struny na cívku uvnitř hlavy. Vče je rychlé, jednoduché a hlavně v terénu není nutné nic rozebírat pomocí jakéhokoliv nářadí.

ANTIVIBRAČNÍ ULOŽENÍ OVLÁDACÍCH ŘIDÍTEK

Stroj je opatřen 4-prvkovým pokročilým antivibračním systémem, který efektivně tlumí přenášení vibrací od motoru a žacího nástroje do ovládacích rukojetí a nosného postroje. Obsluha tak není vystavována působení nepříjemných vibrací, podstatně se snižuje únava a zároveň se zvyšuje komfort při práci.

TECHNICKÉ PARAMETRY

  • Jmenovitý výkon motoru (kW/min-1): 1,5/7000
  • Hlučnost - akustický výkon dB(A): 92,7
  • Hodnota vibrací na pravé rukojeti s ocelovým kotoučem: 2,2
  • Způsob přenosu síly: Antivibrační odstředivá spojka
  • Hodnota vibrací na pravé rukojeti se strunovou hlavou: 2,2
  • Hodnota vibrací na levé rukojeti s ocelovým kotoučem: 2,1
  • Hodnota vibrací na levé rukojeti se strunovou hlavou: 1,7
  • Typ náhonu: Pevná hřídel, 8 mm
  • Typ motoru: 4-taktní jednoválec
  • Výkonová kategorie (HP): 2,0
  • Typ ovládací rukojeti: Řidítka
  • Pracovní nástroje: Strunová hlava Bump&Feed, 3-zubý travní kotouč
  • Další vybavení: 4 prvkový antivibrační systém, profesionální úhlový převod
  • Postroj: Dvojitý zádový, komfortní
  • Suchá hmotnost (kg): 9,0
  • Rozměry stroje (L x Š x V) (mm): 1820 x 671 x 590
  • Objem palivové nádrže (litrů): 0,63
  • Zdvihový objem (cm3): 47,9
  • Objem olejové náplně (litrů): 0,1
  • Model motoru: GX 50
  • TECHNOLOGIE HONDA: Záruka 5 let

Parametry

Výkon:2 HP
Zdvihový objem:47,9 cm3
Hmotnost:9 kg

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Veškeré kontakty ZDE

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika