00 Kč

Honda T27 IE3 LG Nafukovací člun s nafukovací podlážkou

Značka:
Honda
Obchodní číslo:
02435
Rozměr balení D x Š x V:
112x60x33 cm
Průměr plováků:
42,5 cm
Vnitřní šířka:
67,5 cm

Kontaktní osobaŠUTKA Michal

36 990 Kč
na dotaz30 570,25 Kč bez DPH

Popis

POPIS PRODUKTU

HonWave T27-IE3 je lehký, rychlý a velmi stabilní nafukovací člun s vysokotlakou nafukovací podlahou s ostrým kýlem. Ideálním doplněk pro rodinnou dovolenou u vody a s motorem Honda BF5 překoná i mírně neklidnou hladinu jezer a jiných vnitrozemských vod a není k němu potřeba průkazu "VMP". Při maximální motorizaci 8 HP je člun poměrně rychlý. Aniž by člun slevil cokoliv ze své "hravosti" a obratnosti, máte při plavbě v plném obsazení třemi dospělými a jedním dítětem neustále pocit jistoty a bezpečí

RYCHLOST, TO JE MOJE. A SKVĚLE DRŽÍM SMĚR.

...a to přesně platí pro HonWave T27-IE3, jednoho z nejůspěšnějších nafukovacích člunů v nabídce Hondy. Dostane se Vám do rukou špičkově propracovaný nafukovací člun s vysokotlakou nafukovací podlahou, dlouhý téměř 2,7m, který hravě zvládne klidnou rodinnou plavbu. Nafukovací vysokotlaká podlaha je mimořádně lehká a sama vytváří pod člunem ostrý kýl, zajišťující člunu při plavbě mimořádnou ovladatelnost a stabilitu rychlé plavby i v zatáčkách. Vysokotlaká podlaha je také pružná a díky ostrému "V" kýlu pohlcuje vibrace, poskytuje vysokou dávku jistoty a do jisté míry zklidní plavbu na zvlněných vodních hladinách. Díky velkému průměru obvodového plováku, které patří mezi největší na trhu, je zajištěna skvělá plovatelnost a stabilita člunu na hladině. Použitý materiál člunu je vrstvené PVC, chemicky spojované lepením za studena a odolné vůči vlivu povětrnostních podmínek a slunečního záření. Jsou pevné a odolné. Navíc je obvodový tubus rozdělen flexipřepážkami tak, aby se tlak v tubusech rovnoměrně rozložil, ale v případě nehody a poškození tubusu zůstávají ostatní komory nafouknuty. Tato konstrukce značně přispívá k bezpečnosti plavby. Nafukovací ventily jsou bezpečnostní konstrukce, která zabraňuje samovolnému vyfouknutí tubusu při plavbě. V místech pro uvazování člunu při kotvení je povrch tubusu zesílen plastovou výztuhou tak, aby úvazové lano nepoškodilo strukturu tubusu. Sklolaminátové čelo pro montáž závěsného lodního motoru je dokonale slícováno s tubusy a je dostatečně pevné pro dokonalý přenos hnací síly od motoru na konstrukci člunu. Pro komfort plavby a pobytu posádky v člunu přispívá důmyslné umístění nouzových pádel z vnitřní strany tubusů, a přehledně umístěné obvodové úchopy apro bezpečnost posádky. Celkový design je navrhován tak aby celek člunu s motorem Honda dokonale ladily. Člun je v základním provedení dodáván s transportním obalem, sedačkou, dvěma nouzovými pádly, nožní pumpou, vázacím lanem a malou sadou na drobné opravy člunu, obsahující manometr, klíč na ventily, lepidlo a záplatu.
A co víc, složení a skladování může být provedeno jednou osobou během několika minut - prostě dříve než oschnete!

TECHNICKÉ PARAMETRY

  • Celková délka (cm) 267
  • Podlážka Vysokotlaká, nafukovací, ostrý V kýl
  • Celková šířka (cm) 153
  • Rozměry balení (cm) 112 x 65 x 38
  • Hmotnost - včetně obalu (kg) 34
  • Počet cestujících (Dospělí/Děti) 3 / 1
  • Max.výkon motoru (HP) 8
  • Užitečná hmotnost (kg) 664
  • Vnitřní šířka (cm) 67
  • Vnitřní délka (cm) 177
  • Průměr plováku 42,5
  • Kategorie použití dle CE C
  • Počet komor 3 + 2x vysokotlaký segment podlahy

Parametry

Rozměr balení D x Š x V:112x60x33 cm
Průměr plováků:42,5 cm
Vnitřní šířka:67,5 cm
Vnitřní délka:1,77 m
Celková šířka:1,53 m
Hmotnost včetně obalu:34 kg
Kategorie použití dle CE:C
Počet cestujících:3 dospělí a 1 dítě
Typ podlážky:Nafukovací
Počet komor:3 + podlážka (2)
Max. výkon motoru:5,966 kW / 8 Hp kW
Celková délka m:2,7 m
Užitečná hmotnost:400 kg
Délka záruční doby:2 roky

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Veškeré kontakty ZDE

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika